Η παραμονή ή όχι του Δώνη θα κρίνει πόσο γρήγορα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός!

Κομβικής σημασίας το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό καθώς όσο αυτό παραμένει μετέωρο πηγαίνει πίσω και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για το «τριφύλλι».

Η συζήτηση/συνάντηση για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του Γιώργου Δώνη, είναι κομβικής σημασίας . Όποια κι αν είναι η τελική απόφαση των δύο πλευρών. Θα μείνει; Έχει καλώς. Άμεσα να προχωρήσει η διαδικασία του σχεδιασμού με τον Τσάβι Ρόκα για να «στρωθεί» η ομάδα όσο γρηγορότερα γίνεται. Τελικά δε θα λυθούν τα θέματα που υπάρχουν και θα ολοκληρωθεί η συνεργασία; Να «τρέξει» άμεσα το θέμα αντικατάστασης του 50χρονου τεχνικού. Διαδικασία που θα είναι σαφώς δυσκολότερη.

Κοινώς θα πάρει περισσότερο χρόνο αυτή η περίπτωση και είναι σαφές και ξεκάθαρο το γιατί. Όσο δίπλα απ΄το όνομα του Γιώργου Δώνη μπαίνει ερωτηματικό για την επόμενη σεζόν, υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Είτε μπει τελεία, είτε συνεχιστεί η πρόταση δίπλα στο όνομα του Έλληνα τεχνικού, επιβάλλεται αυτό να γίνει γρήγορα. Ένα ραντεβού είναι στην τελική. Ή έστω μια τηλεφωνική συνομιλία. Μια τηλεδιάσκεψη που είναι και των ημερών δυστυχώς… Γιατί ναι μεν φαίνεται το πράγμα να πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση με τη συνέχιση της συνεργασίας, αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά. Ας οριστικοποιηθεί αυτό μέσω του πλέον κατάλληλου τρόπου και ας μην χάνεται χρόνος.