Η παράνοια του Χεζόνια: Ζήτησε να έρθει αύριο στην Ελλάδα και να παίξει με Άλμπα!

Ο Μάριο Χεζόνια ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα και ζήτησε να έρθει αύριο (24/2) στην χώρα μας, ώστε να παίξει στο ματς με την Άλμπα (26/2)!

Τα όρια της… παράνοιας «αγγίζει» αυτό που συμβαίνει με τον Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης ανυπομονεί να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και ζήτησε από την διοίκηση του «τριφυλλιού» να έρθει αύριο (24/2)το μεσημέρι στην χώρα μας και όχι την Πέμπτη (25/2) ή την Παρασκευή (26/2), που τα αεροπορικά εισιτήρια είναι πιο «βολικά» και πιο… ξεκούραστα για τον ίδιο.

Ουσιαστικά δηλαδή ο Χεζόνια θέλει να περάσει την διαδικασία ενός δύσκολου και πολύωρου ταξιδιού, καθώς, όπως τόνισε, θέλει να είναι άμεσα διαθέσιμος και επιθυμεί να αγωνιστεί στο ματς με την Άλμπα (26/2)!

Οι άνθρωποι των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης βάζουν στο «κάδρο» το γεγονός πως ο Κροάτης δεν έχει προπονηθεί καν με τους νέους συμπαίκτες του και πως χρειάζεται σίγουρα λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα. Με αυτό το σκεπτικό, ο αγώνας της Κυριακής  (28/2) με τον Άρη είναι πιο… κατάλληλος για το ντεμπούτο του πρώην άσου των Μπλέιζερς.