Η θέση του Παναθηναϊκού για τις δηλώσεις Παϊσιάδη

Ο εκπρόσωπος της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Σταύρος Σπύρου, τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, Κώστα Παϊσιάδη, σχετικά με ψήφο του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός έχει δυστυχώς πολύ σοβαρά δικά του προβλήματα αυτή τη στιγμή, για να ασχολείται με τον κάθε ένα. Ζητούμε από τον κύριο Παϊσιάδη να αναιρέσει την φράση του ότι δήθεν «ο Παναθηναϊκός ψήφισε Ολυμπιακό» γιατί αλλιώς θα αναγκάσουμε να εξετάσουμε κάθε νόμιμη οδό για το ψέμα.

Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά δεν το τιμά το γεγονός ότι ο εκπροσώπός του, αντί να σεβαστεί μαι ομάδα με τεράστια ιστορία, στο άθλημα η οποία τώρα διανύει την δυσκολότερη περίοδό της, λασπολογεί εναντίων της και την συκοφαντεί.

Η πραγματικότητα είναι ότι ουδεμία ψηφοφορία έγινε για τους επτά ξένους στο τελευταίο ΔΣ της ΕΣΑΠ. Σίγουρα δε φταίει ο Παναθηναϊκός αν ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ δεν είχε καταλάβει τι είχε ψηφιστεί τον περασμένο Μάιο με αποτέλεσμα 9-2 και όχι 6-6. Η εισήγηση για αύξηση των ξένων που υπερψηφίστηκε, ήταν πρόταση του προέδρου της ΕΣΑΠ κυρίου Ταρνατώρου και εκπροσώπου του ΟΣΦΠ, ο οποίος υπενθυμίζεται έχει εκλεγεί με την ψήφο και του ΠΑΟΚ αλλά όχι του Παναθηναϊκού».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »