Η Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου «πρασίνισε» το Γουέμπλεϊ (pics)

Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει σήμερα μισό αιώνα, την μεγαλύτερη πορεία που πραγματοποιήθηκε ποτέ από ελληνικό σύλλογο και η Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου, βρέθηκε έξω από το στάδιο που το «τριφύλλι» έγραψε ιστορία, βάφοντας το… καταπράσινο.

Προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στην μεγάλη ομάδα του Πούσκας, τα μέλη της Θύρας 13 βρέθηκαν έξω από το ιστορικό γήπεδο και δημιούργησαν ατμόσφαιρα… Λεωφόρου, όπως πολύ καλά γνωρίζουν να κάνουν.

Το μήνυμα τους μέσω social media:

«ΕΧΩ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ…Είναι τιμή να είμαι οπαδός σου, γι αυτό και ήμασταν εκεί για να τιμήσουμε όπως αρμόζει την επέτειο από τo μεγαλύτερο κατόρθωμα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για την ομαδάρα του Πούσκας, για τους χιλιάδες πατεράδες μας που έκαναν καταπράσινο τον Τάμεση και όλο το Λονδίνο Θύρα 13 πριν από 50 ακριβώς χρόνια στον ίδιο χώρο, για πάρτη μας. Άλλωστε αυτή ειδικά η μερα από τη ζωή μας ούτε σε 100 ζωές όλων των υπολοίπων. Τα χρόνια περνάνε, η ιστορία κυλάει, αλλά οι λέξεις ΠΑΟ ΘΥΡΑ 13 δε χάνουν ποτέ τη μαγεία γιατί έχουμε πάντα το Τριφύλλι στην καρδιά! Μισός αιώνας υπερηφάνειας για το ακατόρθωτο και “στο Γουέμπλεϊ βάλαμε φωτιά” ☘Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου»

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο