Η χαλάρωση του FFP ευνοεί τον Παναθηναϊκό!

  Μετά την αναβολή του Euro 2020, η UEFA σκέφτεται να χαλαρώσει το FFP και αυτό ενδεχομένως να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό για την άρση της ευρωπαϊκής ποινής.

  Η κρίση του κορωνοϊού επηρεάζει ολόκληρη την ποδοσφαιρική υφήλιο και η UEFA αφού ανακοίνωσε πως μεταθέτει το Euro 2020 για το καλοκαίρι του 2021, σκέφτεται σοβαρά και το σενάριο ελάφρυνσης του FFP(Financial Fair Play) εξ αιτίας των οικονομικών ζημιών που θα έχουν οι ομάδες από την πανδημία που χτυπάει τον πλανήτη.

  Τα πρωταθλήματα ανά χώρα ενδέχεται να μην ολοκληρωθούν, αλλά ακόμη κι αν γίνει, οι ομάδες θα έχουν σοβαρές συνέπειες στα οικονομικά τους και θα χρειαστούν εισροές χρημάτων προκειμένου να σταθούν στα πόδια τους. Για αυτό το λόγο, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία προτίθεται να χαλαρώσει τους κανόνες του FFP.

  Το σενάριο αυτό μπορεί να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό εάν οι ιθύνοντες του συλλόγου θελήσουν να προχωρήσουν την προσπάθεια για άρση της ευρωπαϊκής ποινής αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

  Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική απόφαση από πλευράς Παναθηναϊκού, αλλά το ταξίδι του Γιάννη Αλαφούζου στη Γενεύη προ ημερών μαρτυρεί τις προθέσεις του «τριφυλλιού» για την άρση της ποινής.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »