Χαμός στον Ερασιτέχνη – Αγγίζει τις 3.500 εγγραφές και ανανεώσεις!

  Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και χτες η εγγραφή νέων μελών και οι ανανεώσεις εγγραφών στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο.

  Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» συνέρρευσαν και χτες μαζικά να μπουν στα μητρώα του Συλλόγου και συνεχίζουν τη δυναμική ενεργοποίηση που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του Ιουλίου.

  Χτες 29 Ιουλίου συνολικά έγιναν 32 νέες εγγραφές και 88 ανανεώσεις εγγραφών και συνολικά από τις αρχές του μήνα έχουν γίνει 1.624 νέες εγγραφές και 1.801 ανανεώσεις. Ο συνολικός αριθμός που έχει μπει γενικά στις τάξεις του Συλλόγου σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα είναι 3.425 άτομα.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »