Χάνει τα πλέι οφ ο Αγιούμπ

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα προλάβει να αγωνιστεί στα πλέι οφ ο Γιασίν Αγιούμπ, χάρη στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο Μαροκινός μέσος ταλαιπωρείται από φλεβική θρόμβωση στον τένοντα που βρίσκεται πίσω από το γόνατο και τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι ακούγονται. Πάντως για να προσδιοριστεί το ακριβές διάστημα για το οποίο θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις του.

Όπως είναι λογικό ο Αγιούμπ θα πάρει αγωγή για κάποιο χρονικό διάστημα και πλέον είναι πολύ πιθανό να χάσει το σύνολο των αγώνων στα πλέι οφ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »