Χαρδαλιάς: «Πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα»

  Σχεδόν απίθανο είναι το να αλλάξει άμεσα το μέτρο που αφορά την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά.

  Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ρωτήθηκε στην εβδομαδιαία ενημέρωση για την πιθανή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Παρά τα όσα βγαίνουν προς τα έξω από τις ομάδες όμως, ο ίδιος είναι απαισιόδοξος σε ότι αφορά αυτό το κομμάτι.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε για το εν λόγω θέμα:

  «Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση όμως σας παραπέμπω στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Ότι εισηγήσεις υπάρχουν θα πρέπει να βασιστούν στα πραγματικά δεδομένα και το βασικότερο είναι πάνω στα βασικά επιδημιολογικά δεδομένα της εποχής, στην οποία θα προταθεί να υπάρχει μικρή ή μεγάλη επιστροφή των φιλάθλων. Κατ’εμέ είναι μακριά ακόμα ο χρόνος που θα ξεκινήσει ο αθλητισμός με γεμάτα γήπεδα».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »