Χειρουργήθηκε ο Χατζηθεοδωρίδης, επιστρέφει σε δύο μήνες!

  Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση αποκατάστασης του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στον αστράγαλο από τον ιατρό του Παναθηναϊκού Γιάννη Λεβάκο και η επιστροφή του προβλέπεται σε δύο μήνες όπως ήταν η αρχική διάγνωση.

  Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης χειρουργήθηκε την Τρίτη στην αριστερή ποδοκνημική από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, κ. Γιάννη Λεβάκο.

  Στον ποδοσφαιριστή των πράσινων έγινε χειρουργική σταθεροποίηση της συνδέσμωσης, καθώς η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε εχθές, έδειξε ότι το σημείο τραυματισμού είχε επουλωθεί πλημελλώς.

  Το γεγονός αυτό οδήγησε στην επιλογή της επέμβασης προκειμένου να υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα δέσει κανονικά το συγκεκριμένο σημείο.

  Ο Χατζηθεοδωρίδης θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη και θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης σε δύο εβδομάδες, ενώ για την ακριβή επιστροφή του στις προπονήσεις θα γίνει εκτίμηση το επόμενο διάστημα.

  Θεωρείται ωστόσο δεδομένο ότι θα απουσιάσει για δύο μήνες και θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, παρόμοιο διάστημα δηλαδή με αυτό της αρχικής διάγνωσης.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »