Χίλιεμαρκ: «Η κατάσταση έγινε δύσκολη όταν ο πρόεδρος «έκλεψε» και τα χρήματα εξαφανίστηκαν!»

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ σε συνέντευξη του σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν στον Παναθηναϊκό, ενώ απάντησε και σε ερώτημα για το ενδεχόμενο προσφυγής.

Χαρακτηριστικά ο Σουηδός είπε: «Τις περισσότερες φορές ήταν καλά τα πράγματα στην Ελλάδα. Το θέμα των πληρωμών ήταν που σε έκανε να σκεφτείς κάτι παραπάνω. Στο τέλος, όλοι ελπίζουμε πως αυτή η κατάσταση θα λυθεί. Δεν είναι τόσα πολλά για να σε κάνουν να ανησυχείς, όμως, η κατάσταση έγινε δύσκολη όταν ο πρόεδρος «έκλεψε» και τα χρήματα εξαφανίστηκαν».

Για το αν έχει πάρει όλα τα χρήματα είπε: «Όχι, όχι όλα. Χρειάζονται ακόμα αρκετά. Τώρα, όμως, είμαι πίσω στην Ιταλία, παίζω και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό. Έχω ανθρώπους που ασχολούνται με αυτά τα κομμάτια και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα είναι εξαιρετικά».

Για το ενδεχόμενο της προσφυγής δήλωσε:  «Αυτή τη στιγμή όλα αυτά τα ζητήματα που είναι στο τραπέζι, τα χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου. Εγώ συγκεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο».

Για τα χρήματα που του οφείλονται: «Σίγουρα ο καθένας θα το σκεφτεί αυτό. Το αν θα τα πάρω τώρα ή αργότερα δεν έχει αποφασιστεί. Οι άνθρωποι μου πάντως είναι άναυδοι με όσα συμβαίνουν. Στην Ελλάδα έμαθα να συγκεντρώνομαι άσχετα με πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν. Έγιναν πολλά εκτός πλάνου και γύρω από το κλαμπ, διάφορα πράγματα και υπήρχαν πολλά πράγματα που μπορούσαν να επηρεάσουν. Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο να παίζεις. Υπήρχαν αναταραχές. Ήταν καλό που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό και έπαιξα, με αποτέλεσμα να έχω ρυθμό επιστρέφοντας στην Τζένοα».

Οι πράσινοι έχουν πληρώσει μικρό κομμάτι από την οφειλή στον Σουηδό και χρωστάνε ακόμα ένα ποσό πάνω από 100.000 ευρώ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...