Χούλιγκαν διέκοψαν τις δηλώσεις του Μπόλονι στο Καραϊσκάκης!

    Ούτε να κάνει δηλώσεις δεν μπορεί πλέον ένας αντίπαλος προπονητής στο Γεώργιος Καραϊσκάκης χωρίς να φοβάται για την σωματική του ακεραιότητα.

    Λίγο μετά την λήξη του αγώνα ο Λάζλο Μπόλονι πήγε για τις καθιερωμένες δηλώσεις των προπονητών στην κάμερα της NOVA. Εκεί λοιπόν δέχθηκε υβριστική επίθεση από διαπιστευμένους τραμπούκους. Ο Ρουμάνος, όντας εξοργισμένος, αναγκάστηκε να διακόψει τις δηλώσεις του και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.

    Οι ίδιοι τραμπούκοι προσπάθησαν να τον πλησιάσουν ενώ περπατούσε. Τότε παρενέβησαν οι security της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον οδήγησαν στα αποδυτήρια με ασφάλεια. Για ακόμα μια φορά οι γνωστοί-άγνωστοι δίδαξαν ήθος στο Φάληρο.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.