Δώνης: «Ήταν να πάω στη Ζάμαλεκ αλλά τελικά ανέλαβα τον Παναθηναϊκό!»

  Ο Γιώργος Δώνης σε αραβική ιστοσελίδα που μίλησε αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ζάμαλεκ, αλλά τόνισε πως είχε δώσει τον λόγο του στον Παναθηναϊκό.

  Η Ζάμαλεκ είχε ενδιαφερθεί για τον Έλληνα τεχνικό, όμως ο ίδιος δε μπορούσε να αθετήσει τον λόγο που είχε δώσει στον Παναθηναϊκό.

  Αναλυτικά όσα είπε:

  «Γνωρίζω πολύ καλά την Ζάμαλεκ. Είναι μια μεγάλη και ισχυρή ομάδα. Την εκτιμώ πολύ γιατί κάθε φορά που είμαι σε ανεύρεση συλλόγου προσπαθούν να με πείσουν να συνεργαστώ μαζί τους.

  Κάθε φορά όμως κάτι συμβαίνει. Ήταν να πάω στη Ζάμαλεκ, αλλά την τελευταία στιγμή ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι φίλος μου και πρώην παίκτης με έπεισε να αναλάβω τον Παναθηναϊκό.

  Έδωσα τον λόγο μου στον Παναθηναϊκό και το να δίνω τον λόγο μου είναι κάτι ιερό για μένα. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο αν και ξανά βρέθηκα κοντά στη Ζάμαλεκ. Η διοίκηση της ομάδας σεβάστηκε την απόφαση μου και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον», δήλωσε ο Δώνης.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »