«Χτίζει» αφρικάνικο τμήμα σκάουτινγκ στον Παναθηναϊκό ο Ντρεοσί!

  Άνοιγμα στη «Μαύρη Ήπειρο» θα κάνει ο Παναθηναϊκός μέσω («τσεκαρισμένων») προσώπων και παλιών συνεργατών της απολύτου εμπιστοσύνης του Πιέρ Ντρεοσί.

  Ο νέος general manager του «τριφυλλιού» διανύει το «μήνα του μέλιτος» με τον Παναθηναϊκό. Ο 61χρονος Γάλλος ανέλαβε προ ημερών το πόστο του γενικού διευθυντή στους «πράσινους» .

  Ένας από τους πρώτους βασικούς άξονες του διευρυμένου ρόλου του και των ποδοσφαιρικών παρεμβάσεών του στο «τριφύλλι» (λειτουργώντας σε άμεση συνεργασία με τους Γιάννη Αλαφούζο και Λάζλο Μπόλονι) θα είναι, σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr, και η πλήρης αναδιοργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου.

  Στις πρώτες ιδιαίτερες (απόρρητες) συζητήσεις που έχει το νέο επιτελικό στέλεχος του «τριφυλλιού» έπειτα από την μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας, δεν κρύβει πως μία από τις πρώτες προτεραιότητες του αποτελεί η χάραξη στοχευμένης στρατηγικής με επίκεντρο το scouting report νεαρών ταλαντούχων παικτών.

  Κι η…συνταγή γι΄αυτή την στρατηγική υπάρχει από παλιά.

  Μία από τις…δυνατές συστάσεις που συνοδεύουν το νέο γενικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, έχουν να κάνουν με το ισχυρό δίκτυο των επαφών του στις αγορές της Αφρικής.

  Επαφές που «έχτισε» από τα χρόνια που έτρεχε κι είχε αναλάβει το γενικό κουμάντο στη Ρεν, με τις γαλλικές ομάδες να διατηρούν παραδοσιακά ισχυρές προσβάσεις στην «Μαύρη Ήπειρο».

  Εκεί όπου η ποδοσφαιρική δεξαμενή παράγει ουκ ολίγα ακατέργαστα διαμάντια, τα οποία δύναται να αποκτηθούν με χαμηλό κόστος σε μικρή ηλικία και συν τω χρόνω, να εξελιχθούν και να αποκτήσουν σημαντική χρηματιστηριακή – μεταπωλητική – αξία.

  Ο Ντρεοσί σκοπεύει να ενεργοποιήσει την πλούσια αφρικάνικη ατζέντα του και και σχεδιάζει να κινηθεί στα πρότυπα της Ρεν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

  Ήδη μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA , βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του με μόνιμη έδρα το Καμερούν

  Πρόκειται για πρόσωπα – διασυνδέσεις που έχουν «τσεκαριστεί» πολλάκις στο παρελθόν από τον Ντρεοσί.

  Σκάουτερ που έχουν αποδείξει πως μπορούν να… αλιεύουν αξιόλογες περιπτώσεις εξελίξιμων (Αφρικανών) παικτών, ή αλλιώς ευκαιρίες στις οποίες αξίζει να γίνει ποδοσφαιρική επένδυση, χωρίς να χρειαστεί να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

  Ο Ντρεοσί προγραμματίζει να αποκτήσει στη δούλεψή του ο Παναθηναϊκός σκάουτερ της απολύτου εμπιστοσύνης του.

  «Ειδικούς» οι οποίοι θα μένουν μόνιμα στην Αφρική, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο «τριφύλλι» και θα παρακολουθούν ματς και συγκεκριμένους παίκτες για λογαριασμό των «πρασίνων», στέλνοντας τις σχετικές αναφορές τους στην Ελλάδα.

  Ότι ακριβώς δηλαδή συνέβαινε και επί των ημερών του στη Ρεν και έχει κατά νου να επαναλάβει εσχάτως ο Ντρεοσί, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ανοίγοντας την αφρικανική αγορά – μέσω μόνιμης και on line σύνδεσης – για το «τριφύλλι».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.