Χουλτ: «Θα βελτιωθούμε»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Νίκλας Χουλτ μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λάρισα στην AEL FC ARENA.

Αναλυτικά:

«Δεν έχει σημασία το να παίζω καλά εάν δεν κερδίζει η ομάδα οπότε δεν είμαι ευχαριστημένος. Πιστεύω με τον νέο προπονητή παίζουμε περισσότερο ως ομάδα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και να παλεύουμε κάθε ματς. Να δίνουμε το 100% του εαυτού μας, ωστόσο είναι νωρίς ακόμα. Μετά τα Χριστούγεννα θα είμαστε βελτιωμένοι γιατί θα έχουμε δουλέψει περισσότερο.

Υπάρχει διαφορά με την αρχή της σεζόν, το τελευταίο διάστημα δυσκολευόμαστε στο σκορ, είναι ομαδικό το θέμα και όλες οι γραμμές πρέπει να δουλέψουν σκληρά. Μόνο δουλεύοντας ομαδικά μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους παίκτες. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, εάν όμως δεν δίνεις το 100% δεν αξίζει να παίζεις στην ομάδα, δεν πιστεύω όμως ότι υπάρχει κάποιος που να μην δίνει το 100%. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε για το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε τώρα, έχουμε ακόμα μισό πρωτάθλημα, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Υπάρχει πολύς χρόνος και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...