Η ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ!

Δείτε τις επιλογές του Φατίχ Τερίμ για το αποψινό σημαντικό ματς στην Λεωφόρο, κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00) την ΑΕΚ στην Λεωφόρο και θέλει την νίκη οπωσδήποτε για να ξανά αποκτήσει ελπίδες κατάκτησης του τίτλου.

Γνωρίζοντας το αυτό, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φατίχ Τερίμ επέλεξε να παρατάξει την ομάδα ως εξής:

Νίκησε τον Γιούχτα και «βλέπει» την σωτηρία!

Στο «1»θα βρεθεί ο Ντραγκόφσκι. Η τετράδα της άμυνας αποτελείται (από δεξιά προς αριστερά) από τους Κώτσιρα, Γέντβαι, Ακαϊντίν και Χουάνκαρ. Στα «6» θα βρίσκεται ο Τσέριν μαζί με τον Αράο. Η μεσοεπιθετική γραμμή θα καλυφθεί από τους Μπακασέτα, Βέρμπιτς και Μπερνάρ, ενώ στη «κορυφή» θα βρεθεί ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».