Η αγορά που τσεκάρει ο Παναθηναϊκός για τη θέση «5»

    Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ριχτεί για τα καλά στη μάχη της ενίσχυσης κάτω από το καλάθι, μετά τα απανωτά προβλήματα τραυματισμών που έχουν αποψιλώσει πλήρως τη γραμμή των ψηλών.

    Με τους Λεσόρ, Χολμς και Γιουρτσεβέν να βρίσκονται εκτός δράσης, το τεχνικό επιτελείο και ο Εργκίν Αταμάν κινούνται για την απόκτηση σέντερ με συμβόλαιο μικρής διάρκειας, το οποίο θα καλύψει προσωρινά το κενό στη ρακέτα.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Φαρίντ: Τα χρήματα που θα πάρει αν μείνει έως το τέλος της σεζόν

    Αν και η αμερικανική αγορά παραμένει ο κύριος στόχος, καθώς αρκετοί παίκτες έχουν μείνει ελεύθεροι μετά το φινάλε της pre–season στο ΝΒΑ, οι «πράσινοι» τσεκάρουν παράλληλα και την ευρωπαϊκή αγορά.

    Οι βαθμολογίες παρέχονται από το Sofascore

    Παίκτες από πρωταθλήματα όπως το ισπανικό, το τουρκικό ή το γαλλικό βρίσκονται υπό παρακολούθηση, με το «τριφύλλι» να εξετάζει το ενδεχόμενο κάποιας πιο ρεαλιστικής λύσης που θα μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στις ανάγκες της ομάδας.

    Στην Ευρώπη, δεδομένα οι επιλογές είναι περιορισμένες, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη «κλείσει» τα ρόστερ τους, ενώ οι ελεύθεροι παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά είναι ελάχιστοι.

    Μέχρι να εντοπιστεί ο κατάλληλος παίκτης, ο Τούρκος τεχνικός θα επιχειρήσει να διαχειριστεί την κατάσταση εκ των έσω, στηρίζοντας τον Μήτογλου, τον Ερνανγκόμεθ, αλλά και τους Σαμοντούροφ και Κουζέλογλου για προσωρινή κάλυψη.

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…