ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν θα συμμετάσχουμε στο Gomelsky Cup»

  Επίσημη ενημέρωση για την απόσυρση του Παναθηναϊκού από το φετινό Gomelsky Cup ήρθε από την «πράσινη» ΚΑΕ.

  Όπως διαβάσατε νωρίτερα σήμερα στο Prasinoforos.gr, ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει μέρος στο φετινό Gomelsky Cup. Ο λόγος είναι ότι η μετάβαση της ομάδας στην Ρώσικη πρωτεύουσα είναι σχεδόν ακατόρθωτη ελέω υγειονομικών πρωτοκόλλων. Μάλιστα η ΚΑΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας την είδηση.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως η ομάδα μας δεν θα συμμετάσχει στο Gomelsky Cup.

  Δυστυχώς, η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού και τα ταξιδιωτικά πρωτόκολλα κατέστησαν αδύνατη τη μετάβασή μας στη Μόσχα για το τουρνουά στη μνήμη του σπουδαίου Αλεξάντερ Γκομέλσκι, στο οποίο η CSKA Moscow μας έκανε την τιμή να μας προσκαλέσει για μία ακόμη φορά.

  Ευχή όλων μας είναι οι συνθήκες να μας επιτρέψουν την επόμενη σεζόν να αγωνιστούμε σε αυτόν τον επιτυχημένο θεσμό».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.