Η απορία του Τζέιμς προς την ΚΑΕ (pic)

  Ο Μάικ Τζέιμς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, εξέφρασε μια σημαντική για εκείνον απορία που αφορά την ΚΑΕ, την πρόταση ανανέωσης που δεν του έχει γίνει και φυσικά τον Νικ Καλάθη.

  Ο εκρηκτικός guard που παραμένει ελεύθερος απάντησε μέσω twitter σε διάφορες ερωτήσεις αναφορικά με το μέλλον του, το οποίο δύσκολα θα είναι στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα μέσα στις πολλές ερωτήσεις, ένας χρήστης του είπε ότι τα 1,6 εκ που ζητάει για να ανανεώσει είναι πολλά.

  Τότε ο Αμερικανός, απάντησε με μια απορία που αφορά την ΚΑΕ και τον Νικ Καλάθη. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η ομάδα μπορεί να δώσει για τον Νικ ένα ποσό που φτάνει στα 2,1 εκ και δεν γίνεται να δώσει 1,6 για εκείνον; Μια ενέργεια που με βάση τη δική του σκέψη δεν του φαίνεται λογική.

  Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα αποκαλύψει τη νέα ομάδα της καριέρας του, όταν έρθει η κατάλληλη πρόταση με βάση τις δικές του επιθυμίες.

  Δείτε την εικόνα:

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »