Η αστυνομία βάζει «φρένο» για μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στο Βόλο!

  Η Αστυνομία εισηγήθηκε να μην δοθούν εισιτήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο.

  Το βράδυ της Κυριακής (23/04 20:00) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην την Τούμπα,  ενώ την Τετάρτη θα μεταβεί στον Βόλο για να αγωνιστεί κόντρα στην τοπική ομάδα, σε ένα γήπεδο όπου πριν λίγους μήνες στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, έκανε το Πανθεσσαλικό Στάδιο… Λεωφόρο με πάνω από 15.000 «πράσινους» φίλους.

  Ένώ τότε παρά τον μεγάλο όγκο των φιλάθλων δεν συνέβη το παραμικρό, η  Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ζήτησε την απαγόρευση τόσο της οργανωμένης, όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των «πράσινων» οπαδών για το παιχνίδι της Τετάρτης ,ζητώντας να μην παραχωρηθούν ΚΑΘΟΛΟΥ εισιτήρια στους φίλους του Παναθηναϊκού.

  Το Υφυπουργείο Αθλητισμού ωστόσο απέρριψε την σχετική εισήγηση και απαγορεύει μεν την οργανωμένη μετακίνηση, επιτρέποντας κανονικά την μεμονωμένη, κάτι που σημαίνει ότι το Πανθεσσαλικό αναμένεται να γεμίσει για μια ακόμα φορά!

  Τις επόμενες μέρες οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα γνωρίζουν τί πρόκειται να συμβεί με την διάθεση των εισιτηρίων και τον τρόπο μετακίνησης και αναμένεται να δημιουργήσου για μια ακόμη φορά μια «καυτή ατμόσφαιρα».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια