Η διαφορετική επιλογή στα τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού για το εθνόσημο (Pics)

Ο Παναθηναϊκός, μετά από πολλά χρόνια απουσίας, συμμετείχε και συνεχίζει να συμμετέχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο άθλημα του βόλεϊ. Οι γυναίκες έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά του Challenge Cup ενώ οι άνδρες στα ημιτελικά. Το Prasinoforos.gr γράφει για την διαφορετική επιλογή των τμημάτων βόλεϊ αναφορικά με την τοποθέτηση του εθνόσημου στην φανέλα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρέοπουλου, την Τρίτη (23/2), αντιμετώπισαν την Χάλκμπανκ στην Τουρκία και γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ ενώ την ερχόμενη Τρίτη (1/3) θα διεξαχθεί η ρεβάνς στον Άγιο Θωμά. Στην άλλη πλευρά, τα «φίνα κορίτσια» του Απόστολου Οικονόμου έφτασαν μέχρι τους «8» της Ευρώπης, όπου και αποκλείστηκαν από την Ισπανική Τενερίφη.

Εντύπωση προκάλεσε η διαφορετική τακτική του Α.Ο όσον αφορά την τοποθέτηση του εθνόσημου στην φανέλα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Χάλκμπανκ, οι Τούρκοι είχαν τοποθετήσει το εθνόσημο τους στην εμφάνιση, την ώρα που οι «πράσινοι» είχανε μόνο το τριφύλλι, με την Ελληνική σημαία να απουσιάζει.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη στο τμήμα των γυναικών, όπου στην εμφάνιση των «πρασίνων», κατά τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, υπήρχε το εθνόσημο στο κέντρο της φανέλας. Αποτελεί άξιο απορίας η επιλογή του Ερασιτέχνη να ακολουθήσει δύο διαφορετικούς δρόμους, με την διοίκηση του Α.Ο να οφείλει μία εξήγηση αναφορικά με την επιλογή να μην τοποθετηθεί το εθνόσημο στην ανδρική ομάδα.

Οι φωτογραφίες: