«Η διοίκηση ήθελε τον Κοντούρη στην Ευρώπη – Η εισήγηση Μπενίτεθ»

    Μια νέα αποκάλυψη έρχεται αναφορικά με το… κόψιμο του Σωτήρη Κοντούρη από την Ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού.

    Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live», η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε απευθυνθεί στον Ράφα Μπενίτεθ αναφορικά με τη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής λίστας. Οι ιθύνοντες του συλλόγου εισηγήθηκαν την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με την προσθήκη ενός χαφ, προτείνοντας είτε τον Σωτήρη Κοντούρη είτε τον Μούσα Σισοκό επιλογή που φέρεται να προτιμούσε ο ίδιος ο τεχνικός ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων στο UEFA Europa League.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Η ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

    Ωστόσο, ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε ανένδοτος, επιμένοντας στη λύση του συμπατριώτη του Χάβι Ερνάντεθ, εκτιμώντας πως μπορεί να αξιοποιήσει τον Γιώργο Κάτρη στη μεσαία γραμμή ώστε να καλυφθούν οι αγωνιστικές ανάγκες.

    Την ίδια ώρα, ο νέος μπακ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΛ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ξεχωρίσει με την απόδοσή του, γεγονός που επιβάρυνε περαιτέρω τη θέση του «πράσινου» τεχνικού.

    Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…

    Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση. Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.