Η ευχή του μικρού Ανδρέα

Σαν σήμερα το 2010 ο Σωτήρης Νίνης έκανε ταξίδι-αστραπή στη Λάρνακα (παραμονές της ρεβάνς με τη Ρόμα) προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του 9χρονου φίλαθλου του Παναθηναϊκού Ανδρέα Καραπίττα, ο οποίος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη συγκεκριμένη στιγμή.

Το όνειρο του μικρού Ανδρέα ήταν να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο του παίκτη, τον Σωτήρη Νίνη  και αυτό έγινε έπειτα από τη μεσολάβηση του Κυριάκου Παύλου (παίκτη του Διαγόρα και συγγενής του Ανδρέα), προς τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου. 

Έτσι στις 22 Φεβρουαρίου 2010 ο Σωτήρης Νίνης πήρε το αεροπλάνο για Λάρνακα και βρέθηκε κοντά στον νέο του φίλο όπου και πέρασαν όλη την ημέρα μαζί.

Η χαρά του μικρού  Ανδρέα ήταν μεγάλη και ήταν μια από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις του μέχρι τη στιγμή που έκλεισε τα μάτια  του λίγους μήνες αργότερα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.