Η εξήγηση της μη συμμετοχής του Καμπέσας!

Ο Μπράιαν Καμπέσας ήρθε φέτος το καλοκαίρι ως δανεικός από την Αταλάντα στον Παναθηναϊκό και τα πρώτα του δείγματα ήταν εξαιρετικά. Πλέον όμως δεν αγωνίζεται και κυκλοφορεί ως είδηση ένας βασικός λόγος που έχει να κάνει με τα μπόνους που θα πάρει η Αταλάντα.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν ταλαντούχο παίκτη από την Αταλάντα το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού. Συγκεκριμένα ο Μπράιαν Καμπέσας φόρεσε τα πράσινα και είναι ένας ποδοσφαιριστής που οι Ιταλοί πιστεύουν πάρα πολύ και δεν είχαν σκοπό να τον παραχωρήσουν με μετεγγραφή. Στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν και τα πρώτα δείγματα ήταν ελπιδοφόρα.

Στην πορεία ωστόσο τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μείνει για αρκετό καιρό έξω. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός τον πήγε αρκετά πίσω και ουσιαστικά εκ τότε δεν τον έχουμε ξαναδεί να αγωνίζεται τόσο συχνά. Ωστόσο ο λόγος δεν έχει να κάνει με την ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή αλλά με τα μπόνους που ισχύουν στη συμφωνία Αταλάντα-Παναθηναϊκού για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα αν ο Καμπέσας συμπληρώσει πάνω από 15′ στον αγωνιστικό χώρο σε πάνω από το 60% των αγώνων της σεζόν, τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό προς την Αταλάντα. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να χρωστάει λεφτά και στην Αταλάντα κι έτσι δεν δίνει συμμετοχές στον άσο από το Εκουαδόρ.