Η επική ατάκα Σλούκα για Αταμάν! (vid)

Ο Κώστας Σλούκας αποθέωσε – με μία επική ατάκα – τον Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Παρί.

Το «τριφύλλι» είχε ανάγκη όσο τίποτα τη νίκη στη Γαλλία και κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή του, με τον Φαρίντ να… σκεπάζει τα καλάθια, τους Σορτς-Ναν-Σλούκα να είναι ασταμάτητοι και τον Μήτογλου να δηλώνει παρών.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε προφορικά με Νταβιτασβίλι – Πως «ναυάγησε» η υπόθεση

Μετά το τέλος του ματς και την ομιλία του Εργκίν Αταμάν στα αποδυτήρια, ο Κώστας Σλούκας αποθέωσε τον Τούρκο τεχνικό, λέγοντας «Δεν ξέρει ρε ο προφεσόρ, δεν ξέρει»!

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το Sofascore

Το βίντεο

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Το Prasinoforos.gr είναι ανεξάρτητο Παναθηναϊκό αθλητικό site. Δεν ανήκει σε κανένα εκδοτικό όμιλο, δεν εκφράζει καμία επίσημη θέση και δεν υπηρετεί κανένα συμφέρον, παρά μόνο την αγάπη για τον «Σύλλογο μεγάλο». Ξεκινήσαμε σαν blog και στις 6 Σεπτεμβρίου 2014 λανσαρίσαμε το site στη σημερινή του μορφή. Από τότε καλύπτουμε κάθε έκφανση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, και όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα.