Η επιλογή πρέπει να είναι η ΣΩΣΤΗ

  Ο Ρικ Πιτίνο αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ύστερα από την απόφαση του να αποδειχθεί την πρόταση του Ioana επιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο στο NCAA, όπου έγινε σπουδαίος!

  Ο Παναθηναϊκός λοιπόν βγαίνει ξανά στην αγορά αναζητώντας τον προπονητή που θα αναλάβει την εκπόνηση ενός οργανωμένους πλάνου τουλάχιστον τριών ετών.

  Ο Παναθηναϊκός φέτος εν αντιθέσει με πέρυσι έχει σύμμαχο του το χρόνο, μπορώντας με τον τρόπο αυτόν να κοιτάξει αρκετές επιλογές, να κάνει τις απαραίτητες συζητήσεις και να επιλέξει χωρίς βιασύνη την καλύτερη δυνατή λύση!

  Διαφαίνεται στον ορίζοντα, ότι το φετινό καλοκαίρι θα υπάρχουν πολλές επιλογές σε σχέση με το προηγούμενο τόσο σε προπονητές που είναι αρχικά το κύριο μέλημα και δευτερευόντως σε παίκτες!

  Όσο για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς εάν αυτή συνεχιστεί, ο Παναθηναϊκός πρέπει να τερματίσει τη συνεργασία του με τον Ρικ Πιτίνο άμεσα και να συνεχίσει με τον Γιώργο Βόβορα ως το τέλος.

  Αυτό που είναι σίγουρο με μαθηματική ακρίβεια είναι το γεγονός, ότι ο Γιώργος Βόβορας ΑΝ δε βρεθεί κάτι το εξαιρετικό ίσως μονιμοποιηθεί σε ρόλο πρώτου προπονητή και μετά το τέλος της φετινής χρονιάς!

  ΥΓ: Κατά την δική μου ταπεινή άποψη ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είναι η καλύτερη λύση, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους που ίσως αναλυθούν κάποια στιγμή

  ΥΓ2: Ο Ομπράντοβιτς κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει μια χρονιά έξω για να ξεκουραστεί και να ζυγίσει τα πράγματα

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »