Η ερώτηση του Νίκου Γιανναρά στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Vid)

Το Prasinoforos.gr έδωσε το παρών στην παρουσίαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Νίκο Γιανναρά να κάνει την δική του ερώτηση στον νέο τεχνικό του «τριφυλλιού».

Ο συντάκτης του Prasinoforos.gr εστίασε στο κομμάτι των ακαδημιών και στο κατά πόσο θα αξιοποιηθούν από τον νέο προπονητή των «πρασίνων», με τον Σέρβο να δίνει μία εκτενής απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα:

Για το ποιο είναι το πλάνο του για τις ακαδημίες: «Δύσκολες ερωτήσεις. Θέλω να πω τι σκέφτομαι. Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν είχε πάντα ακαδημίες που λειτουργούσαν και λειτουργούν στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι ευτύχημα, καθώς καταλαβαίνουν την ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε και πιο αντικειμενικοί πάνω σε αυτό. Σε σχέση με τα παλιότερα χρόνια πολλοί παίκτες πήραν πολύ εύκολα ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν και να βελτιώνονται. Θα τους δοθούν ευκαιρίες, αλλά δεν θα στηριχθούμε μόνο σε αυτούς. Δεν θέλω φυσικά να χαθούν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από έναν προπονητή από το να δώσει ποδοσφαιρική ζωή στα καλύτερα τους χρόνια. Θα το κάνω γι΄ αυτούς που το λέει η καρδιά τους. Να μοιράζονται την ευθύνη μαζί μου για το καλύτερο αύριο. Θα είμαι δίκαιος και σκληρός. Ξέρω ότι είναι δύσκολη η ζωή ενός ποδσφαιρστή. Θα πρέπει να είσαι δυνατός. Κάποια παιδιά πήραν την ευκαιρία και αναδείχθηκαν. Αν υπάρχουν αυτή που θα έχουν σωστή συμπεριφορά, σκέψη και επαγγελματισμό θα είμαι μαζί τους. Αν υπάρχουν κάποιοι που θα ασχολούνται με άλλα θέματα,μπορεί να έχουμε πρόβλημα».

Το βίντεο: