Η ιερή υποχρέωση των αθλητών του ΠΑΟ στους φιλάθλους του…

Σαν σήμερα το 1965 έφυγε από τη ζωή ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού Διονύσιος Λιάρος βλέποντας τον αγώνα Παναθηναϊκού-Εθνικού και ο Σύλλογος δεν τον λησμονεί.

Ο Διονύσιος Λιάρος ήταν αδερφός του Αχιλλέα (εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου) έχασε τη ζωή του μετά το 2ο γκολ του Τάκη Λουκανίδη.

Μάλιστα ο ίδιος είχε ενεργή δράση στον Σύλλογο καθώς ήταν δεύτερος στο μήκος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 1920 .

Όπως ανέφερε ο Τύπος της εποχής

«Ο θάνατος του Λιάρου, του απλού και απέριττου οπαδού του Παναθηναϊκού, επιφορτίζει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με ανώτερες ηθικές και βαθύτερες υποχρεώσεις, ώστε να μείνουν πιστοί στην Παναθηναϊκή Ιδέα.

Η μνήμη του Διονύσιου Λιάρου θα μένη αιώνια και έντονη ώστε να θυμίζει στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ΤΗΝ ΙΕΡΗ υποχρέωση που έχουν απέναντι στην ομάδα, στους φιλάθλους και στην ΙΣΤΟΡΙΑ του Παναθηναϊκού».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.