Η πιο… Παναθηναϊκή στιγμή σε Μαραθώνιο!

    Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη νίκη του μαραθωνοδρόμου του Παναθηναϊκού Κώστα Γκελαούζου που συνοδεύτηκε από ένα αξέχαστο στιγμιότυπο και ο Σύλλογος δεν ξεχνά την συγκεκριμένη στιγμή.

    Ο δρομέας του «τριφυλλιού» κατέκτησε την πρώτη θέση από Έλληνες αθλητές στο Μαραθώνιο με χρόνο 2:19:02 αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την εξαιρετική του ποιότητα ως αθλητής.

    Κατά την διάρκεια του Μαραθωνίου πάντως σημειώθηκε μια αξέχαστη στιγμή βγαλμένη από πολλές δεκαετίες πίσω όταν οι «αιώνια πιστοί» αποθέωναν τους αθλητές του Συλλόγου κατά τη διάρκεια ή το τέλος του Μαραθωνίου.

    Αντίστοιχης υποδοχής έτυχε ο Κώστας Γκελαούζος όταν πέρασε έξω από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Μεσόγεια. Ίδιας αντιμετώπισης  στο ίδιο σημείο έτυχε και ο αθλητής ΑμεΑ του Παναθηναϊκού Νίκος Ρούσσος τον οποίο μάλιστα περίμεναν και οπαδοί του ΠΑΟ στο Μαραθώνα κατά την εκκίνηση

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.