Η πρόθεση του Μολέδο για ανανέωση και οι δύο προτάσεις

Διαβάστε όλα τα δεδομένα στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο, καθώς και για τις δύο προτάσεις που είχε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Βραζιλιάνο.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε πως υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ του Μολέδο και του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος έχει ζητήσει μία εγγύηση πριν βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. Ποια είναι αυτή;

Η επιστροφή του συλλόγου στην κανονικότητα. Με άλλα λόγια, ο άσος του Τριφυλλιού θέλει να πληρώνεται στην ώρα του. Μάλιστα, ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους των «πρασίνων» πως πρόθεση του είναι να μείνει στον σύλλογο.

Όσον αφορά τις προτάσεις που έγιναν, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο η Αντάλιασπορ, όσο και η Νις ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Μολέδο. Μάλιστα, η Γαλλική ομάδα έκανε και μία προσφορά, η οποία ξεπερνούσε για λίγο το ένα εκατ. ευρώ. Βέβαια, δεν έπεισε τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να την απορρίψει.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...