«Η Τραμπζοσνπόρ ζητά τρελό πόσο για να παραχωρήσει τον Σιώπη»

  Ένα δημοσίευμα στην Τουρκία επιχειρεί να συνδέσει τον Παναθηναϊκό με τον Μανώλη Σιώπη, κάνοντας λόγο για αξιώσεις των Τούρκων για την παραχώρηση του παίκτη ύψους 3.5 εκ. ευρώ.

  Ο διεθνής Έλληνας μέσος, Μανώλης Σιώπης, το τελευταίο διάστημα βρέθηκε και αυτός στην μεταγραφική «λίστα» του Παναθηναϊκού, κάτι που, ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν ούτε επίσημοι κύκλοι των «πρασίνων», αλλά όυτε και η πλευρά του παίκτη.

  Παρ” όλα αυτά, στη γείτονα χώρα, εξακολουθούν να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη, ενώ αναφέρουν ότι ο Σιώπης θέλει συμβόλαιο μεγαλύτερο από αυτό των 700.000 εύρω που λαμβάνει τώρα στη Τραμπζονσπόρ.

  Ένα δημοσίευμα των τελευταίων ωρών, έρχεται για να εμπλέξει στην υπόθεση τη Γαλλική Μπορντό, η οποία φέρεται ότι έχει κάνει πρόταση 3.5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του παίκτη.’

  Σαφέστατα, αν κάτι τέτοιο αληθεύει, θέτει εκτός «παιχνιδιού» τον Παναθηναϊκό, καθώς ένα τέτοιο πόσο κρίνεται απαγορευτικό για τη μεταγραφική φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.

  Να τονιστεί, ότι ο Σιώπης είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, ενώ ως τώρα έχει αγωνιστεί στους: ΠανιώνιοΤραμπζονσπόρΑλάνιασπορΆρηΠλατανιά και Ολυμπιακό.

  Αναλυτικά το δημοσίευμα όπως αναφέρεται στην «LiveSport»:

  «Τουρκικό δημοσίευμα ανέφερε χθες ότι ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει πρόταση στην Τράμπζονσπορ για τον Μανώλη Σιώπη και η τουρκική ομάδα φέρεται να αξιώνει 3,5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή αμυντικό χαφ. Ένα ποσό που, εφόσον αληθεύει, απλώς επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να τεθεί οποιοδήποτε ζήτημα.»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια