Ημερίδα καταδύσεων στο ΟΑΚΑ

Με τη συνδρομή των Συλλόγων της Αθήνας που στεγάζονται στο ΟΑΚΑ και τη Γλυφάδα το Σάββατο και την Κυριακή 19-20 Μαρτίου θα διεξαχθεί Ημερίδα Καταδύσεων και ταυτόχρονα κάλεσμα στον κόσμο να έρθει για να δει και να γνωρίσει το άθλημα.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. είναι ένας από τους Συλλόγους που προσκαλούν τον κόσμο να παραβρεθεί στις εγκαταστάσεις του κλειστού καταδυτηρίου και να παρακολουθήσει τους αγώνες προσφέροντας παράλληλα την ευκαιρία για δυο εβδομάδες δωρεάν προπονήσεων σε όλους όσοι  παραβρεθούν και συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη λίστα ενδιαφέροντος, ώστε να γνωρίσουν από κοντά αυτό το εντυπωσιακό άθλημα.

Συνοπτικά  το αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου:

Σάββατο Απόγευμα (17:00)

1μ κατηγορίας Δ’ Αγόρια-Κορίτσια

3μ κατηγοριών Α’ και Β’ Αγόρια-Κορίτσια

1μ κατηγορίας Γ’ Αγόρια-Κορίτσια

Πηγή: Panathinaikos1908.gr

 

Κυριακή πρωί (10:00)

1μ κατηγοριών Α’ και Β’ Αγόρια-Κορίτσια

3μ κατηγορίας Δ’ Αγόρια-Κορίτσια

Σταθερά κατηγορίας Γ’ Αγόρια-Κορίτσια

 

Κυριακή απόγευμα (17:00)

3μ κατηγορίας Γ’ Αγόρια-Κορίτσια

Σταθερά κατηγορίας Δ’ Αγόρια-Κορίτσια

Σταθερά κατηγοριών Α’ και Β’ Αγόρια Κορίτσια

3μ Συγχρονισμένων Καταδύσεων κατηγοριών Α’ και Β’ Αγόρια-Κορίτσια

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...