Ίνγκασον: «Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε, έχει εξαιρετικό μέλλον ο Μιχαηλίδης»!

  Μέλι έσταξε για τον Μιχαηλίδη ο Ίνγκασον λέγοντας πως έχει εξαιρετικό μέλλον, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση στα εναπομείναντα παιχνίδια.

  Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

  Για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί, παλέψαμε κάναμε ότι μπορούσαμε, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που έπρεπε, πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε και να δείξουμε χαρακτήρα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, αλλά πρέπει να πάμε να πάρουμε τη νίκη και να βγάλουμε αντίδραση.

  Eίναι ένα πρόβλημα που δεν το είχαμε στην αρχή της σεζόν, στην αρχή της σεζόν σκοράραμε με ευκολία, πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Μας λείπουν σημαντική παίκτες, αλλά βλέπουμε ότι τα νέα παιδιά που ήρθαν από την ακαδημία, μπήκαν πολύ καλά στην ομάδα και είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά.

  Για την δουλειά που πρέπει να γίνει στον ΠΑΟΚ: «H περίοδος που διανύουμε έφερε πολλές διαφορετικές συνθήκες, παλεύουμε όλοι και ο στόχος μας είναι ο ΠΑΟΚ να φτάσει στην κορυφή, πρέπει να γίνει σκληρή δουλειά από όλους για να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που πρέπει, για το κλείσιμο της σεζόν, αλλά και για τη νέα που θα ξεκινήσει».

  Για τον Μιχαηλίδη: «Είναι ένας φανταστικός παίκτης, είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει πολλές λύσεις, είναι ένα εκπληκτικό παιδί με εξαιρετικά χαρίσματα και είναι ένα παιδί που έχει εξαιρετικό μέλλον στον ΠΑΟΚ».

  sofa offers
  Translate »