Ιωαννίδης: Τα 15 εκατ. ευρώ και η ξεκάθαρη στάση του Παναθηναϊκού!

  Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να τραβάει τα ευρωπαϊκά βλέμματα πάνω του, αλλά η στάση του Παναθηναϊκού παραμένει ξεκάθαρη στην περίπτωσή του!

  Ο Φώτης Ιωαννίδης, με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό, έκανε διάφορα Μέσα από το εξωτερικό να ασχοληθούν εκ νέου με την περίπτωσή του. Ένα εξ αυτών αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Στουτγκάρδη και τα 15 εκατ. ευρώ που θεωρεί πως θα ικανοποιούσαν τον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να τον παραχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

  Παρ’ όλα αυτά, η στάση του «τριφυλλιού» είναι ξεκάθαρη, όσο κι αν «οργιάζουν» τα σενάρια από το εξωτερικό. Οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία πρόθεση να παραχωρήσουν τον 24χρονο επιθετικό, του οποίου οι μετοχές ανεβαίνουν συνεχώς, καθώς πλέον η αξία του ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ στο Transfermarkt.

  Ο Παναθηναϊκός μόνο με κάποια εξωπραγματική πρόταση θα συζητούσε την παραχώρησή του, εκτός κι αν ο Ιωαννίδης δεν ήταν ικανοποιημένος στο «τριφύλλι». Αντιθέτως, όμως, ο διεθνής επιθετικός περνάει την καλύτερη φάση της καριέρας του και της προσωπικής του ζωής, επομένως δεν θα είναι προτεραιότητα να αλλάξει περιβάλλον εν όψει της επόμενης χρονιάς.

  Πιθανότατα, όμως, θα γίνει αναπροσαρμογή των αποδοχών του στο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να ικανοποιηθεί πλήρως και οικονομικά.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια