Ιωαννίδης: «Δείχνουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός»

Οι δηλώσεις του Φώτη Ιωαννίδη στην εφημερίδα «SportDay» αναφορικά με την επιστροφή του στα γκολ και την νοοτροπία νικητή που βγάζει το «τριφύλλι».

Αναλυτικά: 

«Δεν κάνω τίποτα λιγότερο από τη δουλειά μου. Αυτό πρέπει να κάνω, είμαστε όλοι μας επαγγελματίες κι οποτεδήποτε με χρειαστεί ο προπονητής και η ομάδα, εγώ θέλω να παίζω και να δίνω το 100%». 

Σχετικά με την επιστροφή του στα γκολ, πρόσθεσε πως: «Κάποια στιγμή θα συνέβαινε κι αυτό. Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να σκοράρω και κατάφερα τώρα να βοηθήσω σε τρία σερί ματς. Δεν είναι όμως μόνο το τι κάνω εγώ. Η ομάδα έχει πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ κι οποιοσδήποτε παίκτης μπαίνει στο γήπεδο, σε οποιαδήποτε θέση, υπάρχει μία συνέχεια και δεν φαίνεται κανένα κενό. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πάντα υπομονή στο παιχνίδι μας και να προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα». 

Ενώ για το μέταλλο και τη νοοτροπία νικητή που βγάζει ο Παναθηναϊκός, είπε: «Ναι, πραγματικά πιστεύω ότι απ’ τα πρώτα ματς φέτος δείχνουμε τι σημαίνει αυτή η ομάδα, τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Έχουμε κάνει ένα καλό σερί κι όλο αυτό μας έχει δώσει και την ψυχολογία που χρειάζεται για να βγει στο γήπεδο αυτό το μέταλλο».