Ιωάννης Παπαπέτρου: Η επόμενη ημέρα!

Το Prasinoforos.gr αναλύει την επόμενη μέρα του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε φέτος μια εξαιρετική σεζόν τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις και πολλά ατομικά ρεκόρ.

Δείχνει ότι βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του αφού στην ομάδα του Παναθηναϊκού βρήκε τις συνθήκες και το ρόλο που εκτόξευσαν την απόδοση του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θεωρείται αυτή την στιγμή ένα από τα κορυφαία ονόματα στη θέση του και κορυφαίοι προπονητές έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την αξία του.

Όπως είναι φυσιολογικό λοιπόν, έχει τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του και πολλές είναι οι ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Στον Ιωάννη Παπαπέτρου, έχει ήδη γίνει η πρόταση μείωσης για τη σεζόν που έκλεισε απότομα λόγω της πανδημίας και σίγουρα θα γίνει επίσης κουβέντα ενόψει της επόμενης.

Ο Παναθηναϊκός άλλωστε με βάση τις τελευταίες εξελίξεις θα κινηθεί σε συγκεκριμένες οικονομικές συνθήκες και σίγουρα προγραμματίζει αναβαθμισμένο ρόλο στον Παπαπέτρου. Απ’ την άλλη όμως, υπάρχει το τελευταίο διάστημα έντονη φημολογία ότι αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας όπως η Ζενίτ και η Αρμάνι Μιλάνο ετοιμάζονται να δελεάσουν τον αθλητή με προτάσεις άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως με κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Δεν αποκλείεται λοιπόν η περίπτωση του Ιωάννη, να είναι το καινούργιο μεγάλο θέμα που θα απασχολήσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ το επόμενο διάστημα…