Υπέγραψε και ψάχνει τρόπο να έρθει στην Ελλάδα ο Βιγιαφάνιες

  Ο κορονοϊός θερίζει το Μεξικό και η διαδικασία των εγγράφων που απαιτούνται για να ταξιδέψει στη χώρα μας ο Λούκας Βιγιαφάνιες καθορίζουν την άφιξή του την επόμενη εβδομάδα.

  Το deal του Παναθηναϊκού με τον Λούκας Βιγιαφάνιες έχει ολοκληρωθεί και τυπικά από την Τρίτη καθώς οι δύο πλευρές αντάλλαξαν υπογεγραμμένα τα συμβόλαια με όλους τους επιμέρους όρους και δίχως να υφίσταται η παραμικρή εκκρεμότητα.

  Η μοναδική εκκρεμότητα είναι η άφιξη του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στη χώρα μας και οι ιατρικές εξετάσεις, που προηγούνται των επίσημων ανακοινώσεων.

  Για να αφιχθεί ο Βιγιαφάνιες στην Ελλάδα από το Μεξικό ωστόσο, θα πρέπει να περάσει από μία διαδικασία που έχει καθυστερήσει την ημερομηνία της επιστροφής του στην Αθήνα και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο κορονοϊός καλπάζει στη χώρα της Βόρειας Αμερικής, η οποία έχει ξεπεράσει σε νεκρούς την Ιταλία!

  Ωε εκ τούτου ο Βίγια πρέπει να περάσει από αλλεπάλληλα τεστ και να συμπληρώσει τα απαιτούμενα έγγραφα για να έρθει στη χώρα μας και αυτό αναμένεται να συμβεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

  Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Βιγιαφάνιες έχει ήδη ξεκινήσει να στέλνει αρκετά προσωπικά του αντικείμενα στην Ελλάδα από το Μεξικό.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »