Υπογράφει ο Ανουάρ, «στον θεό» η ρήτρα του!

Ο Ανουάρ Τουχάμι βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα και αναμένεται σήμερα να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναίκό.

Ο Μαροκινός μέσος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ θα φοράει τα «πράσινα» για το υπόλοιπο της σεζόν και μάλιστα δεν είναι απίθανο να κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση πρωταθλήματος της προσεχής βδομάδας.

Ταυτόχρονα το φως της δημοσιότητας είδε και το ποσό της ρήτρας που υπάρχει σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του νεαρού μέσου. Ένα ποσό που για τον Παναθηναϊκό μπορεί να χαρακτηριστεί απαγορευτικό μιας και αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια αυτό ταυτόχρονα δείχνει και πόσο υπολογίζουν τον Τουχάμι στην Βαγιαδολίδ μιας και αναγνωρίζουν την αξία του. Δεν έχουν σκοπό να τον πουλήσουν γιατί τον θεωρούν πολλά υποσχόμενο παίκτη και αυτό φαίνεται. Για αυτό και έβαλα μια ρήτρα που ξέρουν ότι δεν θα μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός ακόμα κι αν το θέλει.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι κοντά στα 4 εκατομμύρια είναι το συνολικό αγωνιστικό μπάτζετ της φετινής σεζόν για το «τριφύλλι».