Υπόκλιση Μπέζου στον Διαμαντίδη!

 

Παρότι είναι γνωστός για τα αισθήματά του για τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Μπέζος, έδειξε αντικειμενικότητα και έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη χαρακτηρίζοντας τον ως πρότυπο.

Σε ερώτηση για το αν έχουν γίνει λάθη στον καλλιτεχνικό χώρο απάντησε πως στον αθλητισμό υπάρχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στην πολιτική αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο, δεν υπάρχουν πρότυπα.

Οταν, λοιπόν, ρωτήθηκαν για το αν έχουν γίνει λάθη στον δικό του χώρο, τότε ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε:

«Ναι, υπήρξε για παράδειγμα οι δεκαετίες των επιχορηγήσεων. Όταν κάποιος επιχορηγείται τριάντα χρόνια δεν έχει πιάσει ρίζα, δεν διαμόρφωσε κοινό δε σημαίνει κάτι; Κάποιοι, όχι, δεν το έκαναν. Ήταν υπερβολή και ακόμη και σήμερα γίνονται υπερβολές, γίνονται βεβιασμένα πράγματα. Σε κάμποσο καιρό πιστεύω θα ηρεμήσει η κατάσταση. Πρέπει να ξανακοιτάξουμε τα πράγματα από την αρχή. Το πρόβλημα είναι ότι έπαψαν οι πολιτικοί να είναι πρότυπα, να δίνουν παραδείγματα. Δεν είναι παράδειγμα κανείς ούτε για νέους ούτε για μεγάλους. Στον αθλητισμό υπάρχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, πραγματικά σπουδαίος με φοβερό επαγγελματισμό και δημόσια εικόνα. Από τους καλλιτεχνίζοντες πολυλογάδες και τους πολιτικούς ποιος του μοιάζει; Κανείς. Στην πολιτική και στην τέχνη δεν υπάρχει Δημήτρης Διαμαντίδης».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...