Υπόθεση ΟΑΚΑ: Είστε δολοφόνοι της κοινωνίας, του αθλητισμού και του Παναθηναϊκού

  Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος σχολιάζει τα όσα εξοργιστικά παρακολουθούμε άφωνοι τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το επικίνδυνο (;) στέγαστρο του ΟΑΚΑ.

  Έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση ότι το στέγαστρο του τόσο κεντρικού σταδίου όσο και του ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ, τα οποία σχεδίασε ο Σαντιάγο Καλατράβα «υποφέρουν» από θέματα στατικότητας με αποτέλεσμα να φέρουν «λουκέτο» στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μέχρι νεωτέρας.

  Η απόφαση αυτή πληγεί ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δαπάνησε περί το 1 εκατομμύριο ευρώ το καλοκαίρι για να βελτιώσει τον χλοοτάπητα του σταδίου ώστε να αγωνιστεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και «βλέπει» τώρα την ανικανότητα των διοικούντων και των επί σειρά κυβερνήσεων να του στερούν έσοδα και πολλά άλλα.

  Όμως στην ζωή δεν είναι όλα χρήμα…

  Ποιος από όλους όσους διοικούσαν το συγκρότημα του ΟΑΚΑ ή τους κυβερνώντες, θα βγει να πει μια «Συγγνώμη» για την ανικανότητα τους να συντηρήσουν το μεγαλύτερο αθλητικό complex της χώρας και να διαφυλάξουν την ασφάλεια σε όσους παρευρίσκονται σε αυτό (αθλητές, θεατές, εργαζομένους);

  Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για το γεγονός ότι στο πρόσφατο παρελθόν και δη στις δυο εντός έδρας αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με Μπράγκα και Βιγιαρεάλ, στις εξέδρες του «Σπύρος Λούης» βρέθηκαν, αθροιστικά, πάνω από 120.000 ψυχές.

  Έχεις αναρωτηθεί κανείς τί θα ζούσαμε αν συνέβαινε το μοιραίο;

  Θα απολογηθεί κανείς στους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι βλέπουν να φορολογούνται και ακούν ευχολόγια για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ τελικά τα χρήματα αυτά μόνο για συντήρηση και εκσυγχρονισμό δεν καταλήγουν.

  Γιατί ποτέ κανείς δεν ενημέρωσε από την κυβέρνηση την «πράσινη» διοίκηση για την πρόθεση να μπει «λουκέτο» σε εγκαταστάσεις δίχως πυρασφάλεια και στατικότητα, όπως δήλωσε ο κ. Βρούτσης, από την στιγμή που γνώριζαν από πέρυσι ότι το «τριφύλλι» επρόκειτο να χρησιμοποιήσει για τις Ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις το ΟΑΚΑ.

  Θα αποζημιώσει το κράτος και η διοίκηση του ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό για τα διαφυγόντα κέρδη (πάνω από 1.5 εκ. ευρώ ανά αναμέτρηση) από το βίαιο και ξαφνικό κλείσιμο του σταδίου;

  Από την στιγμή που γνώριζαν ότι τα στέγαστρα που σχεδίασε ο Σαντιάγο Καλατράβα είχαν προβλήματα στατικότητας και χρήζουν τακτικής συντήρησης γιατί κανείς ποτέ δεν προχώρησε εδώ και 20 χρόνια αλλά περίμεναν τώρα; Υπάρχει δόλος και αν ναι γιατί;

  Όλα αυτά τα ερωτήματα απασχολούν εκτός από εμένα και πολλούς άλλους υγιείς φιλάθλους οι οποίοι βλέπουν την ανικανότητα των ιθυνόντων να διαφυλάξουν την ανθρώπινη ζωή και να παρέχουν εμπιστοσύνη στους πολίτες…

  ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ… ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ…!

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια