Ισραηλινός φαν της «Θύρας 13» (vid)

Ένας Ισραηλινός είδε την ατμόσφαιρα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στο Youtube, δείχνοντας τη «Θύρα 13» να τραγουδάει ένα γνώριμο σύνθημα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το «Χόρτο μαγικό» είναι ένα σύνθημα που οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, όταν το τραγουδούν, δημιουργούν παράλληλα εκκωφαντική ατμόσφαιρα. Αυτή την ατμόσφαιρα είδε και ένας Ισραηλινός το μακρινό 2006 στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και είπε να ανεβάσει το βίντεο στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube.

Μάλιστα η επιτυχία που έχει κάνει το συγκεκριμένο βίντεο δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια και ίσως να μην το περίμενε και ο ίδιος ο Ισραηλινός φαν της «Θύρας 13», όταν αποφάσισε να το ανεβάσει. Συγκεκριμένα το βίντεο έχει φτάσει τις 1.640.452 προβολές περίπου και τα σχόλια θαυμασμού από τους υπόλοιπους χρήστες, δίνουν και παίρνουν.

Δείτε το βίντεο:

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.