Ιστορική απόφαση: Υπό την σκέπη του Ερασιτέχνη τα τμήματα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού!

  Το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. έλαβε ιστορική απόφαση και για πρώτη φορά τα τμήματα ΑμεΑ θα βρεθούν υπό την σκέπη του Συλλόγου.

  Η αρχή έγινε τον Δεκέμβριο του 2018 με την απόφαση της τότε διοίκησης του Συλλόγου για την ίδρυση του Παναθηναϊκού ΑμεΑ και από την πρώτη στιγμή η «μάνα του λόχου» αποτέλεσε μια από τις βάσεις του όλου εγχειρήματος.

  Η νέα διοίκηση αποφάσισε την περαιτέρω στήριξη των συγκεκριμένων τμημάτων δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στον αθλητισμό ΑμεΑ του Συλλόγου.

  Η συμπαράσταση ήταν έμπρακτη από την πρώτη στιγμή ενώ παραχωρήθηκε και η αίθουσα της Θύρας 12 για τις ανάγκες των τμημάτων.

  Με τη νέα απόφαση του Δ.Σ. ουσιαστικά υπάρχει η διάθεση για πλήρη ένταξη των τμημάτων ΑμεΑ στον κεντρικό σχεδιασμό και προϋπολογισμό του Α.Ο. αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού για το οποίο άπαντες είμαστε υπερήφανοι.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.