Ιτούδης: «Μου έχουν μείνει τα χρόνια στον Παναθηναϊκό»!

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στα χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ περήφανος που εκπροσωπώ την Ελλάδα εδώ και οι συνεργάτες μου το ίδιο. Έχουμε μία μικρή ελληνική κοινότητα. Είμαι χαρούμενος που είμαστε σε ένα κλαμπ με υψηλές απαιτήσεις».

«Εγώ είμαι παιδί του Στέργιου Ιτούδη (γέλια). Είναι φυσικά φίλος μου και κουμπάρος μου, εννοείται πως έχω επηρεαστεί και είχαμε μία τρομερή συνεργασία στον  Παναθηναϊκό, εννοείται ότι αυτά τα χρόνια έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μου και σε όλους όσους αποτελούσαν κομμάτι του συλλόγου, από τους φιλάθλους μέχρι την διοίκηση και τον κόσμο. Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές του κόσμου και σίγουρα ο κορυφαίος στην Ευρώπη».

Σχετικά με τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ανέφερε: «Με μία λέξη, είναι ευεργέτες του ελληνικού μπάσκετ. Είναι τεράστια η προσφορά τους, όχι μόνο στον σύλλογο αλλά και στο εθνικό μπάσκετ».

Για την φιλία του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τόνισε: «Είναι ένας καλός φίλος και ένας εξαίρετος καλλιτέχνης. Δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι, πατά γερά στα πόδια του».

Τέλος, στάθηκε και στην υποστήριξη της οικογένειάς του, λέγοντας: «Τίποτα δεν θα ήταν δυνατό αν δεν υπήρχε ηρεμία στον προσωπικό χώρο. Η δικής τους προσφορά είναι τεράστια γιατί αυτές πρέπει να αλλάξουν τρόπο ζωής και περιβάλλον. Είμαι ευγνώμων και τις ευχαριστώ πολύ».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »