Ιτούδης: «Έζησα πολλές συγκινήσεις με τον Παναθηναϊκό.»

Δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη στην κάμερα της Cosmote TV.

Αναλυτικά:

«Ε φίλε, 12 χρόνια δεν είναι λίγα. Έζησα πολλές συγκινήσεις με τον Παναθηναϊκό. Η αγάπη με τον κόσμο είναι αμφίδρομη και τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Αναφορικά με το παιχνίδι, μπήκαμε από την αρχή του αγώνα με σωστή λογική. Σε εμάς λείπουν 7 παίκτες , στον Παναθηναϊκό λείπουν τρεις και από την πλευρά μας είδαμε που μπορούμε να χτυπήσουμε. Στην πρώτη εμφάνιση του ο Βέστερμαν ήταν πολύ καλός αλλά τραυματίστηκε. Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό

Σε ότι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό, θα είναι πολύ καλύτερος. Έχει τα πάντα στο παιχνίδι του. Αναμφίβολα χρειαζόμαστε όλοι τους παίκτες από το Eurobasket για να βρούμε τα πατήματα μας».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.