Γιοβάνοβιτς: «Αν ήμουν σε άλλη ομάδα θα χαιρόμουν – Στον Παναθηναϊκό η σημερινή νίκη δεν με ικανοποιεί, έπρεπε να παίζαμε για το πρωτάθλημα»!

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της NOVA μετά την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 1-2.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όχι βάσει των άλλων αποτελεσμάτων απλά ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και καλή έδρα και ξέραμε πως θα έχει πιο ξεκούραστους παίκτες, αλλά το διαχειριστήκαμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα πρωτάθλημα που έτσι όπως έγινε παίξαμε πολλά παιχνίδια σε λίγο διάστημα.

Οι προπονητές δεν παίρνουν μεγάλα ρίσκα, μπορεί να το πει κάποιος που δεν παρακολουθεί την ομάδα μας. Ξέραμε πως θα υποφέραμε με το να αλλάξουμε σχηματισμό γιατί δεν παίξαμε όπως θέλαμε, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες μας και τις εκμεταλλευτήκαμε. Το παιχνίδι δεν ήταν όμορφο αλλά είχε ένταση και δίκαια κερδίσαμε και χαίρομαι για τους ποδοσφαιριστές και θέλω να τους πω μπράβο.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής αν ήμουν σε άλλη ομάδα θα χαιρόμουν. Αλλά στον Παναθηναϊκό πρέπει να δυναμώσουμε και να είμαστε καλοί σε όλα τα παιχνίδια αλλά η σημερινή νίκη δεν με ικανοποιεί. Θα με ικανοποιούσε αν παίζαμε για το πρωτάθλημα, απλά τώρα δίνουμε μάχη για την Ευρώπη και το Κύπελλο όμως αυτά τα αποτελέσματα αν και σημαντικά δεν με ικανοποιούν κανονικά έπρεπε να παλεύαμε για τίτλους» .