Γιοβάνοβιτς: «Ήταν φανερή η διαφορά δυναμικότητας»

  Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη φιλική νίκη επί της Βιενέρ στάθηκε στη φανερή διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων.

  Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

  «Σίγουρα ήταν ένα ματς μετά από 10 μέρες και ένα ταξίδι, με αρκετούς νέους και παίκτες που προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς. Για αυτό ζητήσαμε ένα φιλικό με πολύ πιο εύκολο αντίπαλο και λιγότερο χρόνο. Περιμένουμε και τους παίκτες που θα έρθουν τις επόμενες μέρες.

  Δείτε επίσης: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Βιλντόσα

  Δεν ξεχωρίζω κάτι. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Ήταν φανερή η διαφορά δυναμικότητας. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί γιατί προερχόμαστε και από ένα ταξίδι. Όσον αναφορά το ματς δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Είναι πρώτο ματς, ομάδα μικρότερης δυνατότητας αλλά είναι καλά τέτοια παιχνίδια για την αρχή της προετοιμασίας. Είχαμε παιδιά που ήρθαν μαζί μας, νέα παιδιά και από σοβαρούς τραυματισμούς και έτσι με αυτόν τον τρόπο επέστρεψαν στην ομάδα. 

  Είναι δύσκολο για τα παιδιά που επέστρεψαν. προσπαθήσαμε να μειώσουμε όποιο ρίσκο υπήρχε. Σίγουρα τα παιδιά δεν είναι ακόμη έτοιμα και σε μία κατάσταση που θα τους υπολογίζουμε περισσότερο. Αυτά τα ματς τους δίνουν ώθηση ψυχολογική για να τους βοηθήσει. Μετά από 8 μήνες απουσίας χρειάζονται και τη δική μας στήριξη και να επιστρέψουν όσο πιο σύντομα μπορούν πριν τον τραυματισμό τους.»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια