Ιωαννίδης: Γιατί παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη

  Ο Φώτη Ιωαννίδης έχει καταπονηθεί φέτος στον Παναθηναϊκό, έχοντας αγωνιστεί σε 43 αναμετρήσεις και ταλαιπωρείται από μυϊκά προβλήματα.

  Το επεισόδιο ανάμεσα στον Φώτη Ιωαννίδη και μία μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού κατά την αποχώρηση του πρώτου από το «Απόστολος Νικολαΐδης» μετά το ματς με τον Άρη, έφερε στο προσκήνιο τα μυϊκά προβλήματα του Φώτη Ιωαννίδη.

  Ο 24χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται από μυϊκά προβλήματα από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά όχι σε βαθμό που μπορούν να τον κρατήσουν εκτός δράσης. Αρκετά ενοχλητικά, όμως, έτσι ώστε να μην του επιτρέψουν να αποδίδει στο 100% των δυνατοτήτων του.

  Φέτος, ο Ιωαννίδης έχει καταπονηθεί πάρα πολύ, αφού έχει αγωνιστεί σε 43 παιχνίδια του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει παίξει και 4 φορές με την Εθνική ομάδα. Ως συνέπεια των πολλών παιχνιδιών, ο Έλληνας διεθνής παρουσιάζει φλεγμονές που οφείλονται στην καταπόνηση του εαυτού του και τις προηγούμενες ημέρες κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο προβλήματα, πριν από το παιχνίδι με τον Άρη.

  Αλλαγή στάσης από τον Αλαφούζο για Τερίμ – Σκέψεις ακόμη και για άμεση αποδέσμευση

  Αρχικά, το πιο σοβαρό ήταν η θλάση πρώτου βαθμού στους κοιλιακούς, με το ιατρικό τιμ να του συνιστά ξεκούραση και προφύλαξη στο ματς με τον Άρη, έτσι ώστε να αποφευχθεί η επιδείνωση της κατάστασής του. Το δεύτερο, ήταν τα «τσιμπήματα» που ένιωθε στο δεξί του πόδι και για τον λόγο αυτό τού τοποθετήθηκαν δύο ελαστικές ταινίες, οι οποίες συμβάλλουν στην απορρόφηση των πόνων για να μπορεί να τρέχει πιο εύκολα.

  Ο Φατίχ Τερίμ είχε συζήτηση με τον Φώτη Ιωαννίδη για το ενδεχόμενο να αποκλειστεί από την αποστολή ή να μην αγωνιστεί ως βασικός. Όμως, ο Έλληνας επιθετικός ήταν ξεκάθαρος και τόνισε στον Τούρκο τεχνικό πως δεν πρόκειται να απουσιάσει από τη «μάχη» που δίνει η ομάδα για τον τίτλο.

  Ο Ιωαννίδης, κατά το επεισόδιο με τους οπαδούς, απάντησε πως έπαιξε με έξι ενέσεις, αριθμός που δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια, αλλά ο Έλληνας επιθετικός απάντησε με ειλικρίνεια, καθώς το ιατρικό τιμ υπέβαλλε ενέσεις στον 24χρονο, για να τον βοηθήσουν να υπομείνει τον πόνο και να αγωνιστεί.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια