Ηχητικό “βόμβα”: «Θα έρθω μαζί με τον χοντρό να σε τσιμεντώσουμε»

  Ηχητικό «βόμβα» ήρθε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει το τηλεφώνημα που έλαβε ο Θόδωρoς Καρυπίδης.

  Ο ισχυρός άνδρας του Άρη κατήγγειλε στις αρχές τις τηλεφωνικές απειλές που δέχτηκε μετά τη συνέντευξη που έδωσε χθες και μίλησε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα των Κιτρίνων. Απειλές που προέρχονται από ένα άγνωστο στον ίδιο πρόσωπο, ο οποίος συστήνεται στον Θόδωρο Καρυπίδη με όνομα που δεν γνώριζε. 

  Το SDNA έχει στην κατοχή του το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο διοικητικός ηγέτης του Άρη, με όλο τον διάλογο που είχε με τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος δήλωσε ότι ονομάζεται “Δάκης Αρδίζογλου”. 

  «Γκριν και Ρος θα μπορούσαν να καταλήξουν στον Παναθηναϊκό»

  Πρόκειται για έναν διάλογο με αρκετά… “παπάκια”, που περιλαμβάνει μέσα “πιγκάλ”, “τσιμεντώματα”, “χοντρούς”, αλλά έχει και μία… ποδοσφαιρική χροιά, αφού γίνεται αναφορά στην πώληση του Πάλμα!

  «Ο Δάκης είμαι. Που είχα έρθει για τα πιγκάλ να τα αλλάξω. Ο Αρδίζογλου», αναφέρει ο άγνωστος άνδρας, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να του λέει ότι κάνει λάθος και τότε να του απαντάει ο συνομιλητής του: «Άκουσα και τη συνέντευξη αλλά είναι χρωστούμενα τα πιγκάλ. Τα σκατοβουρτσάκια. Δεν τα έχεις πληρώσει». 

  Αφού ακολούθησαν κάποια… γαλλικά, ο άγνωστος άνδρας του λέει ότι: «Θα έρθω μαζί με τον χοντρό και θα σε χώσουμε κάτω από το τσιμέντο… Θα ‘ρθω μαζί με τον χοντρό ρε, μαζί με τον χοντρό. Να δεις τι έχει να γίνει», με τον ισχυρό άνδρα του Άρη να του απαντάει: «Και με τον λιγνό και με τον χοντρό έλα». 
  -«Με τον χοντρό. Κάτω από τα τσιμέντα θα είσαι. Άντε», ήταν μία από τις τελευταίες ατάκες του “Δάκη”, πριν ολοκληρωθεί η συνομιλία τους. 

  Το ηχητικό:

  Πηγή: Sdna.gr

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια