Τζέγκο: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Ο Τζέιμς Τζέγκο στάθηκε στην ανάγκη αντίδρασης του Άρη αλλά και στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των ποδοσφαιριστών έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ κι ενόψει του αγώνα (18/4, 15:00) με τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο Αυστραλός μέσος του Άρη δεν έψαξε για δικαιολογίες και είπε πολύ ξεκάθαρα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι… «ήταν πολύ απογοητευτικό για μας γιατί ήταν η πρώτη φορά στη διάρκεια της σεζόν όπου σε διάστημα ενενήντα λεπτών δεν ήμασταν καν κοντά σ’ αυτό που μπορούμε να παίξουμε. Μας προβλημάτισε, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε».

Στη διάρκεια της εβδομάδας έγινα συζητήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, υπήρξε και η ομιλία του Άκη Μάντζιου. Ο Τζέιμς Τζέγκο εκτίμησε ότι «είναι σημαντικό να μιλάμε με τον προπονητή για τα παιχνίδια. Πρέπει να βλέπουμε τι κάνουμε καλά και τι όχι. Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, είχαμε να πούμε πράγματα. Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε από την αρχή της χρονιάς και να μην επιτρέψουμε σ’ ένα κακό παιχνίδι να μας επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μας βγάλει από τους στόχους μας».

Ο Αυστραλός κατέληξε αναφερόμενος στη βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός. «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, οι πιθανότητες είναι υπέρ μας απέναντι στον Παναθηναϊκό ο οποίος έχει παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα. Πιστεύω όμως ότι όλα θα εξαρτηθούν από εμάς».