Γιοβάνοβιτς: «Είμαι απογοητευμένος»

    Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μπράγκα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Champions League.

    Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός:

    «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Υπήρχαν όλες οι συνθήκες να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. 

    Ήταν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με αρκετά μεγάλο ρυθμό. Η Μπράγκα μας ανάγκασε να κυνηγάμε τη δεύτερη μπάλα. Είχαμε φάσεις στις οποίες δεν πήραμε καλές αποφάσεις, είχαμε αρκετές φάσεις για γκολ».

    Για το πρόσωπο που έδειξε ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά:

    «Είμαστε ανταγωνιστική ομάδα σε αυτό το επίπεδο και αυτό μας ικανοποιεί. Οι εμπειρίες των δύο προηγούμενων παιχνιδιών μας προακαλούν πικρία. Προσπαθήσαμε και είχαμε τεράστια υποστήριξη σε αυτό το γήπεδο. Στόχος μας ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο θα μας απασχολήσει».

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια