Γιοβάνοβιτς: «Μας κάνει χαρούμενους που κερδίσαμε με ανατροπή» (vid)

  Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, δήλωσε ότι το γεγονός πως η ομάδα επικράτησε με ανατροπή τους κάνει όλους πολύ χαρούμενους.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

  Για το σημερινό ματς: «Εμείς κάναμε ένα ξεχωριστό πρώτο γύρο και νομίζω ότι οι περισσότεροι στέκονται μόνο σ’ αυτόν και μας κρίνουν βάσει αυτού. Είμαστε καλή ομάδα, παλεύουμε για πιο υψηλούς στόχους και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Υπήρξαν περίοδοι που ήμασταν καλοί αλλά και αντίστοιχοι που δεν ήμασταν και χάσαμε βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί ο Άρης είναι καλή ομάδα. Μπορεί αυτή τη στιγμή βαθμολογικά ο Άρης να μην είναι στη θέση που θα έπρεπε να ήταν, βάσει και της εικόνας που είχε στα παιχνίδια. Μετά το 1-0 το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο για μας. Γενικώς ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, δεν ήταν τόσο όμορφος και είχε περισσότερες μονομαχίες. Αυτό περιμέναμε. Μας κάνει χαρούμενους που κερδίσαμε αλλά και γιατί κάναμε ανατροπή. Τώρα έχουμε τόσα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των Playoffs, εμείς προσπαθούμε να μην επιστρέφουμε στο τι έγινε».

  Για την κριτική που δέχεται η ομάδα:  «Η κριτική δεν είναι ποτέ άδικη γιατί στο ποδόσφαιρο όλες οι ομάδες παίζουν για τον κόσμο. Δεν είναι άδικη όταν δεν έχουμε καλή εικόνα στο γήπεδο. Εξάλλου, σαν μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι έτοιμος για την κριτική όταν δεν παρουσιάζεις αυτό που περιμένει ο κόσμος. Ο καλύτερος κριτής για μας είναι ο φίλαθλος κόσμος.

  Αναφέρθηκα στον πρώτο γύρο γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα γιατί κάναμε εκπληκτικό πρώτο γύρο και είναι λογικό αυτή η πορεία να είναι ο κριτής. Με την αξία μας κάναμε αυτόν τον γύρο. Οι απαιτήσεις σε μια ομάδα και με τέτοιο πρώτο γύρο έχουν γίνει υψηλότερες. Θέλουμε να είμαστε εδώ και πρέπει να ανταποκρινόμαστε πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν είναι πάντα εύκολα γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Ο Άρης μπορεί να μην είναι μαζί μας στον βαθμολογικό πίνακα αλλά τον σέβομαι πολύ. Ο Άρης αδικείται από τη βαθμολογική θέση του».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια